شهر دریا آخرین اخبار رویدادها و معرفی اماکن گردشگری استان بوشهر the best UK Search engine


817
کالباس محصولی گوشتی و از خانواده سوسیس است که معمولاً برش خورده و به صورت سرد مصرف می‌شود. در زبان فارسی از این واژه برای اشاره به تمامی اعضای این گروه محصولات گوناگون بکارگرفته می‌شود که برگرفته از نام یکی از اعضای این گروه یعنی کالباس (اروپای شرقی) است. در زبان فارسی به کالباس، جهودانه، عصیب، نقانق و جگر ...


817
16 سپتامبر 2016 ... +2 امتیاز. پاسخ داده شد سپتامبر 16, 2016 توسط Parisa.Amd (12,498 امتیاز). کالباس از واژه لهستانی"Kielbasa"وارد زبان انگلیسی شده. نظر سپتامبر 16, 2016 توسط BK (60,676 امتیاز). دقیقا و جالب اینه که ظاهرا به زبون لهستانی به سوسیس میگن.


817
سوسیس و کالباس : دانستنی ها و نکات جالب . سوسیس توسط سومریان در 3000 سال قـبل از مـیـلاد ابـداع گـردیــد. سوسیس از واژه فرانسـوی کهن(saussich) که خود از واژه.


817
6 نوامبر 2009 ... کالباس یک ترجمه واحد به زبان انگلیسی ندارد (حداقل تا آنجا که سواد من قد می دهد. اگر اشتباه می گویم لطفا تصحیح بفرمایید). شاید کلی ترین اصطلاحات Cured Meat یا Large Sausage باشد. [در ضمن همان طور که فرشید خان از خوانندگان وبلاگ فرمودند کلمه Cold Cut به معنای ساندویچ کالباس است و لاغیر. به این ترتیب ...


817
معنی واژهٔ کالباس در فرهنگ فارسی عمید به فارسی، انگلیسی و عربی از واژه‌یاب.


817
نيتريت سديم (NaNo2) از جمله موادي است كه جهت عمل آوري گوشت ها به منظور تثبيت رنگ قرمز آنها و جلوگيري از فعاليت ميكروارگانيسم هاي مولد فساد و همچنين بهبود طعم، مورد استفاده قرار مي گيرد. ولي امروزه به دليل ارتباط آن با تشكيل نيتروزآمينها كه سرطانزايي آنها ثابت شده است و همچنين تاثير آن در ايجاد بيماري متهموگلوبينميا، ...


817
50languages فارسی - انگلیسی UK برای مبتدیان , یک کتاب به دو زبان | مغازه ها = Shops.


817
20 ژوئن 2017 ... به گزارش روز سه شنبه ایرنا از سازمان ملی استاندارد ایران، «وحید مرندی مقدم» معاون نظارت بر اجرای استاندارد اعلام کرد: جلسات متعدد مدیریتی درخصوص تولید سوسیس و کالباس برگزار شده و طبق استاندارد مربوطه، تولید کنندگان موظف به رعایت شرایط و الزامات استفاده از خمیرمرغ در سوسیس و کالباس هستند، در غیر این ...


817
درباره سوسیس و کالباسفرآورده‌های سوسیس و کالباس بعنوان غذاهای حاضری و در اصطلاح عامه (فست فود) بخش عمده صنایع غذایی نیم کنسروه را تشکیل می دهند.